Welkom bij Sanfleur

sandra maaijenEven aan u voorstellen:

Mijn naam is Sandra Maaijen. Van jongs af aan wist ik al dat ik bloemist wilde worden. Na mijn opleiding heb ik met veel plezier in diverse bloemenwinkels gewerkt. In die periode werd ik mij ervan bewust dat ik mijn passie voor het vak graag op anderen over wilde brengen en daarom ben ik de studie docent bloemsierkunst gaan volgen. Na jarenlang mensen opgeleid te hebben in dit prachtige vak, ben ik mijn eigen atelier begonnen.

Sanfleur: Sfeervolle bloemenworkshops

k

Sanfleur is verhuisd!! Naar de Mammouthweg 32 te Kraggenburg. Na een aantal weken hard werken (door de timmermannen) aan het nieuwe onderkomen is het klaar. Een nieuw sfeervol atelier als resultaat. Begin Januari hebben de eerste workshops er met veel creativiteit en gezelligheid plaatsgevonden.

Voor iemand die zoveel van bloemen houd als ik ligt het voor de hand dat de seizoenen van invloed zijn op mijn werk en met name op het aanbod van de workshops. Het bloemwerk dat gemaakt wordt is vaak seizoensgebonden en zal variƫren van klassiek en traditioneel tot en met de aller nieuwste trends. Al is werken met mooie natuurlijke materialen echt mijn stijl.

kEen workshop duurt gemiddeld 2 uur. Bij Sanfleur kunt u ook decoraties met een bloemig accent voor in huis maken.
Daarnaast vindt u ons met ons bloemwerk en kleine woonaccessoires op landelijke fairs door het land.

NIEUW BIJ SANFLEUR: DE KADOBON. (al vanaf 15 euro)

PINNEN is mogelijk.

Veel lees en kijk plezier
Groetjes Sandra